PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  • Vânzătorul va prelucra datele cu caracter personal comunicate de către cumpărători la achiziționarea
    produselor. Cumpărătorul, odată cu concretizarea alegerii sale de a fi client al acestui site, își da acordul cu
    privirea la prelucrarea datelor cu caracter personal, în condițiile stipulate în paragrafele următoare. Vânzătorul
    va procesa toate informațiile furnizate de cumpărător, în special:
    – numele și prenumele
    – E-mail
    – numărul de telefon
    – adresa de predare
    -adresa de facturare
  • Datele personale precizate mai sus vor fi prelucrate în scopul punerii în aplicare a relației de vânzare,
    identificării părților și îndeplinirii contractului și în scopul înregistrării contractului și a eventualei aplicări
    ulterioare și a apărării drepturilor și obligațiilor părților. Aceste date personale vor fi prelucrate în scopul
    menționat mai sus pe durata relației contractuale și păstrate pentru o perioadă de 6 luni de la încetarea relației
    contractuale, dacă legea nu specifică o perioada mai îndelungată.
  • Adresa de e-mail și numărul de telefon pot fi procesate în continuare pentru a fi incluse în baze de date
    pentru expedierea comunicărilor comerciale, doar din partea Steldico.ro pentru o perioadă de 6
    luni de la dată încheierii ultimei relații contractuale. Trimiterea comunicărilor comerciale poate fi oricând oprită
    iar datele personale vor fi șterse din baza de date, de exemplu prin trimiterea unei scrisori, unui e-mail la
    adresa steldico@yahoo.ro sau contact@steldico.ro, făcând click pe link-ul din comunicarea comercială, prin intermediul sms sau
    prin alte mijloace adecvate. Consimțământul pentru scopuri de marketing include, în special, acordul cu:
    – trimiterea comunicărilor comerciale generale
    – trimiterea comunicărilor comerciale personalizate / publicitate orientată,
    – trimiterea informațiilor despre concursuri (consumatori),
    – trimiterea altor comunicări, întrebări sau cereri privind îmbunătățirea sau controlul serviciilor furnizate sau
    vânzarea Bunurilor și cercetarea opiniei cumpărătorului că client – întotdeauna în legătură cu bunurile vândute.
  • Vânzătorul va trata întotdeauna datele personale în conformitate cu legislația în vigoare și nu va furniza
    nicicum aceste date către terții dinafară relațiilor comerciale, pe care le generează activitatea de achiziție de
    bunuri prin intermediul site-ului.
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal este efectuată de vânzător, însă datele personale pot fi prelucrate
    pentru acesta și de către acești alți agenți de procesare a comenzii:
    – Furnizorii de servicii de transport,
    – Furnizorii de sisteme de baze de date, analitice sau software adecvate, servicii și aplicații care să respectă
    politică de confidențialitate.
  • Pentru protecția datelor cu caracter personal, Vânzătorul va folosi toate mijloacele rezonabile și măsurile
    adecvate.
  • Dacă vreunul dintre părțile interesate dorește lămuriri suplimentare legate de manipularea datelor cu
    caracter personal, poate contacta în orice moment vânzătorul.
  • Cumpărătorul are dreptul să contacteze vânzătorul dacă nu dorește să fie contactat în viitor prin comunicări
    comerciale.
  • Referitor la protecția datelor sale personale, cumpărătorul poate:
    – să solicite vânzătorului să știe ce date personale sunt prelucrate,
    – să solicite vânzătorului accesul la datele sale personale și să ceară actualizarea sau modificarea acestora,
    sau să solicite restricții de procesare,
    – să solicite vânzătorului ștergerea datelor cu caracter personal – cu excepția datelor prelucrate în scopul
    îndeplinirii contractului,
    – să solicite o copie a datelor cu caracter personal procesate,
    – să obiecteze vânzătorului cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal,
    – să depună o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter
    Personal( Bulevardul General Gheorghe Magheru 28-30, București 010336)
    – să solicite protecție juridică dacă crede că drepturile lui au fost încălcate că urmare a procesării datelor sale
    cu caracter personal care încalcă legea.
  • Vânzătorul are dreptul să proceseze date cu caracter personal printr-un procesor desemnat, iar
    cumpărătorul recunoaște că procesorul sau agenții de procesare a comenzii sale astfel desemnați nu mai sunt supuși aprobării ulterioare.
  • Alte informații privind protecția datelor cu caracter personal pot fi indicate în altă parte a site-ului.
Website dezvoltat cu pasiune de  GlobalDev.ro