Steldico vă urează"Bine ați venit!"

SC Steldico Servcom SRL este o firmă care se ocupă cu importul și distribuția ingredientelor pentru cofetării, patiserii și producători industriali de înghețată.

Compania este activă pe piață din România din anul 1994 și are astăzi peste 40 de angajați și 1000 de clienți. Sediul central se află în Craiova unde firma deține un depozit de peste de peste 900 m2, construit după norme UE și reglementat conform normelor HACCP.

De aici se desfășoară logistică în toată România. Distribuția se face în mod direct în sudul țării (București, Pitești, Alexandria, Severin, Tg Jiu, Rm Vâlcea, Slatina, Brașov, Ploiești, Sibiu, Constanta) și în mod indirect prin distribuitori parteneri (Tg-Mureș, Cluj, Timișoara, Arad, Reșița, Constanța, Iași, Focșani, Satu Mare, Oradea, Brăila, etc).

Steldico a devenit cu timpul un brand recunoscut prin calitatea și profesionalismul serviciilor.

 • null

  Ciocolată

  Ciocolata este un preparat tipic dulce, de obicei maro, din semințe de cacao prăjite și măcinate.Cele mai vechi dovezi de utilizare a urmelor au fost făcute la Olmecs (Mexic), cu dovezi ale băuturilor de ciocolată datând din 1900 î.Hr.

 • null

  Glazuri și umpluturi

  Produsele de cofetărie sunt împărțite în două mari categorii care sunt oarecum suprapuse, confecții de patiserie și produse de cofetărie cu zaharuri. În unele cazuri, confecțiile de ciocolată sunt tratate că o categorie separată, la fel că și versiunile fără zahăr ale confecțiilor de zahăr.

 • null

  Fructe confiate și uscate

  Fructele uscate sunt fructele din care majoritatea conținutului inițial de apă a fost îndepărtat fie în mod natural, prin uscarea la soare, fie prin utilizarea uscătoarelor sau a deshidratatoarelor specializate. Fructele uscate au o lungă tradiție de folosire datând din mileniul al IV-lea i.Hr. în Mesopotamia și sunt apreciate datorită gustului dulce, valorii nutritive, citației necesare și duratei lungi de păstrare.

Jolanta Domanska/
Dyrektor ds. Exportu
Congratulations! Well done!

Despre colaborarea cu Steldico

Companie cu capital 100% românesc care promovează alinierea în conformitate cu standardelor Europene pe nișa materiilor prime alimentare și incurajează dezvoltarea afacerilor cu obiectiv alimentar pe piața din Romania.

echipa Steldico Craiova

Calitatea și siguranță

În condițiile mediului social-economic actual, calitatea a devenit un instrument strategic al managementului global al întreprinderilor, precum şi un element determinant al competitivității acestora.

Standarde Europene

Încurajarea folosirii de tehnici și tehnologii de ultima generație în domeniul alimentar.

Sănătate și stare de bine

Buna noastră dispoziție depinde în primul rând de noi şi abia apoi de ceilalţi. Avem capacitatea de a o influența şi de a ne face, noi înşine, zilele mai frumoase.

Autodeclarație privind cerințele standardului pentru lanțul de aprovizionare pentru agricultură durabilă Rainforest Alliance